Mart 26, 2020

TİTCK nın Endikasyon Dışı Yurt Dışı İlaç Kullanımına İlişkin Onay Sürelerinin Uzatılması Konulu Duyurusu Hakkında

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 23 Mart 2020 tarihinde yayımlanan "Endikasyon Dışı/Yurt Dışı İlaç Kullanımına İlişkin Onay Sürelerinin Uzatılması" konulu duyuru, 25.03.2020 (bugün) tarihinde aşağıdaki şekilde güncellenmiştir:

"Kurumumuz tarafından hasta bazında verilen endikasyon dışı veya yurt dışı ilaç kullanım onaylarından 1 Mart 2020 - 30 Haziran 2020 arası dönemde süresi biten ya da bitecek olan tüm onayların bitiş tarihi 30 Haziran 2020 olarak güncellenmiştir."

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kurum duyurusu için tıklayınız.