Mayıs 03, 2024

Başkanımızdan 14 Mayıs Eczacılık Bayramı Kutlama Mesajı

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;

14 Mayıs Eczacılık Gününüzü kutlarım. Bağımsız bir Eczacılık sınıfının açıldığı ve ilk dersin verildiği günden bu yana 185 yıl geçti.

Bizler tarihsel mirası, toplumsal misyonu ve gelecek vizyonu ile sağlıklı yaşam hakkını temel düstur edinmiş kutsal bir mesleğin mensubu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyoruz.

6 Şubat Depremleri sonucu kaybettiğimiz Başta Oda başkanımız Ecz. Hüseyin Kemal Taş olmak üzere tüm meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dilerim, ruhları şad olsun. Dileğim odur ki bir daha böyle bir afet yaşanmasın.

Ülkemizde ve Dünyada tüm insanların en iyi yaşam koşullarına ulaşmasını dilerken tüm Eczacı arkadaşlarımın 14 Mayıs Eczacılık Bayramını kutluyorum.

Saygılarımla..

51. Bölge Adıyaman Eczacı Odası