Kasım 30, 2023

İzmir SGK Reçetelerin Poşetlere, Reçete ve eklerin konulma şekli

• A grubu reçeteleri kendi ambalajında fermuarlı göze; reçete ekleri ile beraber 3 adet fatura 3 adet Medula döküm özet ile birlikte koyulacak,1 adet Medula döküm özet ambalajın arkasındaki açık cebe koyulacaktır.
  • B grubu reçeteleri kendi ambalajında fermuarlı göze; reçete ekleri ile beraber 3 adet fatura 3 adet Medula döküm özet ile birlikte koyulacak,1 adet Medula döküm özet ambalajın arkasındaki açık cebe koyulacaktır.

Not: Birden fazla paket yapılan aynı grupların mutlak suretle koli bandıyla bantlanması gerekmektedir.

• C grubu reçeteleri kendi ambalajında fermuarlı göze; reçete ve ekleri 3 adet fatura 3 adet Medula döküm özet ile birlikte koyulacak, C grubu Farmainbox oda onaylı 1 er listeyi de fermuarlı göze konulacak,1 adet Medula döküm özet ambalajın arkasındaki açık cebe koyulacaktır.
  • Yurtdışı reçetelerde farklı ülkelere ait birden fazla fatura var ise ayrı poşette olmak zorundadır.
  • Yurtdışı veya Medikal Reçete Faturaları mutlaka ayrı ayrı poşete konulacaktır. Tek poşetin içine kesinlikle konulmayacaktır.

Evrakları Kargoya teslim etmeden önce, mutlaka son kez Eczanede doğru poşetlere koyulduğunu kontrol ediniz. Son zamanlarda çok yanlış poşetlere konulmaktadır. (A grubu beyaz poşet-B grubu Sarı poşet-C grubu Kırmızı poşet-Yurtdışı yeşil, Mor turuncu Kan ürünü Mor Poşet

• Medula döküm Listesi gönderilmeyecektir.
  • İzmir SGK Reçete teslimi Tutanağı 1 Adet çıkartılacaktır.

Eczanenin Her Ay Sonunda SGK’ya kestiği fatura grupların hepsi (A,B,C….Vs…Vs..) Ekteki İzmir SGK Reçete teslimi Tutanağında istenilen bilgiler  1 Adet doldurulacaktır. Yazılacaktır. Hepsinin üzerine iliştirmeye gerek yoktur. Bütün gruplar için ayrı ayrı çıkartılmayacaktır. 1 tek İzmir SGK Reçete teslimi Tutanağı olacaktır.

SGK Reçetelerin Poşetlerin ambalajlarından birisinin üzerine en üste görünür yere Teslim tutanağı 1 Adet iliştirilecektir. Yırtılmayacak şekilde iliştirin A4Föy dosyaya koyabilirsiniz Yada SGK poşetlerin içerisine cep kısma en üste görünür şekilde koyabilirsiniz.

• Ayın 1.2.3’ünde veya 16,17,18 de Mor turuncu reçetesi İzmir SGK ya gönderildiği zaman İzmir SGK Reçete teslimi Tutanağı 1 Adet çıkartılacaktır. İstenilen İlgili bilgileri dolduracak Mor turuncu Kan ürünü SGK Poşetine iliştirilecektir.

İzmir SGK Reçete poşetine Yarım kapak dosya koymaya gerek yoktur.

A.B C…vs.. Grubu reçete ambalajları yurtiçi kargo poşetinin içerisine koyularak İzmir SSGM ye yollanacaktır.

SGK adres ve tel

SGK Adres: Milli Kütüphane Caddesi SGK Rant tesisleri c blok

Konak /  İZMİR

İzmir SGK Telefon: 0232 441 62 54- 0232 441 38 20

İzmir SGK Fax: 0232 482 20 34

E Mail : kordonssgm@sgk.gov.tr

Geçici Koruma Altındaki Suriyelilere Ait Reçetelerin Kuruma Tesliminde(Fatura Gönderimde) Fatura ve Eklerin Kolileme Düzeni

Geçici Koruma Kapsamında Kolileme şekli

Dosya İçerisine Çıt çıtlı yere

• 1 Adet E fatura Çıktısı
• 1 Adet Oda Onaylı Farmainbox Listesi (bu liste kolinin içine konulmamaktadır unutulmaktadır. veya Farmainbox girilmesi gereken reçete gruplarını girilmeden  gönderilmiş olabilir Lütfen kontrol ediniz.)
• 1 Adet Özet Bilgi
• 1 Adet Medula Eczane Döküm(Reçete Listesi)
• Reçete ve eki belgeler

Cep Kısmına (Şeffaf Yüzüne)