Ekim 06, 2023

Başkanımız Ecz Yaşar KOCA Mesajı

Başkanımız Ecz.Yaşar KOCA Mesajı

Sayın meslektaşlarım

• 6 Şubat depremi öncesi Genel sekreter olarak odamızda görev yapmakta iken deprem sonrası hepinizin bildiği üzere değerli dostum ve yakın arkadaşım olan oda başkanımız Ecz. Hüseyin Kemal TAŞ’ı kaybettik. Mart ayı içerisinde yönetim kurulumuzun yaptığı yeni görev dağılımında oda başkanlık görevini üstlendim. 3 EYLÜL 2023 Tarihinde yaptığımız olağan kurul sonucu yeniden bu göreve seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Deprem nedeni ile her birimiz birçok kayıplar verdik ayrıca oda başkanımız ve 10 Eczacı meslektaşımız ve 4 Teknisyen meslektaşlarımızı kaybettik bu ağır ve yorucu dönem boyunca bütün meslektaşlarımdan yardım ve destek bekliyorum.

Hepinizin bildiği gibi mesleğimiz ile ilgili çok ciddi sorunlar ile boğuşurken arkasından gelen deprem sonu ilimizde ve bölgemizde sorunlarımız katlanarak büyüdü, yaşadığımız bu zorlu dönem içinde bütün meslektaşlarımın çok ciddi sorunlar ile karşı karşıya olduğunu biliyorum. Mesleğimiz ve geleceğimiz için deontolojik kurallara uymak ve birbirimize destek olarak sorunlarımızı aşacağımıza inanıyorum.

Bu anlayışla hepinize sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum.

51. Bölge Adıyaman Eczacı Odası

Ecz. Yaşar KOCA