Mayıs 03, 2023

2021 Yılı Eczane Satış̧ Hasılatlarının Medulada 05 Mayıs 2023 tarihine kadar Kontrolün yapılması gerekmektedir

2021 yılı hasılatınızı Bilmeyen veya unutan eczacılarımızı interaktiv vergi dairesinde hasılatınızı öğrenebilirsiniz.

2021 yılı eczane satış̧ hasılatı bilginizin görüntülenebileceği, bu tutarların henüz devreye alınmadığı, söz konusu tutarın kontrol edilmesi ve düzeltme talebiniz varsa gerekli belgelerle birlikte Kurumumuz ilgili Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine başvurulması gerektiği hususları bildirilmiştir. Söz konusu 2021 yılı satış̧ hasılatlarının Mayıs 2023 fatura donemi ile birlikte devreye alınması planlanmakta olup olası mağduriyetlerin önlenmesi için, tutarların ivedilikle tekrar kontrolünün sağlanması ve düzeltme talebiniz varsa, gerekli belgelerle birlikte İnteraktiv Vergi Dairesinden alınan hasılatı(Hasılatın üzerine 180 başlayan SGK no yazmayı unutmayın)  İzmir Kordon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine başvurulması gönderilmesi gerekmektedir. 05 Mayıs 2023 kadar kuruma kargolayınız Tüm ilgililere önemle duyurulur.”