Ekim 28, 2022

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

emelinde laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti anlayışının yer aldığı; özgür düşüncenin, eşitliğin, bilimselliğin ve uygar bir toplumun teminatı olan Cumhuriyetimiz, 99’uncu yılında artık asırlık bir çınar kadar güçlü ve kudretlidir.

Cumhuriyet ile birlikte kazandığımız değerler ülkemizin geleceğinin sarsılmaz temel taşlarıdır. Çünkü ‘Milletin egemenliğini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ anlayışıyla yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın ardından ilan edilen Cumhuriyet, bizim en güzel yol haritamızdır.

Çünkü ‘Cumhuriyet fazilettir.’

Bizlere çağdaş uygarlık hedefini gösteren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü kutlu olsun!

Videoyu indirmek için tıklayınız.