Ağustos 31, 2022

Geçici Koruma Kapsamındaki Yabancılara ait Reçetelerin Teslim İşlemleri Hakkında

Bilindiği üzere, Göç İdaresi İl Müdürlükleri ile sözleşmeli eczanelerimizce karşılanan geçici koruma kapsamındaki yabancılara ait fatura ve eki belgeler incelenmek üzere Mamak Caddesi No: 181/A (Mamak Belediyesi yanı) Mamak/Ankara adresinde bulunan Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine teslim edilmektedir.

Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Türk Eczacıları Birliği'ne gönderilen ve ekte yer alan yazı ile, reçete tesliminin daha sağlıklı ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, fatura ve eki belgelerin tesliminin, 01.09.2022 tarihinden itibaren, yazıda belirtilen özelliklerde kırmızı dosyalar ile gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Ertuğrul Gazi SSGM yazısı ve dosya görseli ektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: Ertuğrul Gazi SSGM yazısı ve dosya görseli