Mart 21, 2022

KVKK Kapsamında Meslektaşlarımıza Sunulan Danışmanlık Hizmetleri Hakkında

Saygıdeğer Meslektaşlarımız;

Sizlerle daha önce de duyurduğumuz, serbest eczanelerin KVKK kapsamında yapması gereken iş ve işlemler ile edinmeleri gereken basılı-yazılı materyaller ile ilgili olarak Türk Eczacıları Birliği tarafından ekte sunulan yazı ile bilgi verilmiştir.

Takip edilmesi gereken eğitimler Tebeşir platformunda yayınlanmaya başlamış olup, basılı materyaller kısa süre içerisinde eczanelerimize ulaştırılacaktır. Materyalleri Farma Inbox üzerinden indirerek çıktı alan meslektaşlarımız bu evrakları kullanmaya devam edebilirler.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Aşağıda yer alan belge /materyallerin eczanelerde hastaların görebileceği uygun yerlere asılması önem arz etmektedir.

1. Güvenlik Kamerası Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni
  2. Eczane Hizmetleri Aydınlatma Metni
  3. Kamera Uyarı Yazısı

Diğer gerekli evrak olan  ‘’Hizmet Alınan Taraflarla İmzalanması Gerekli Kişisel Verilerin Korunması Sözleşmesi’’ örneğini ise Farma Inbox uygulaması veya TEBEŞİR Online Eğitim Platformu üzerinden döküm alabilirsiniz.

Önemle bilgilerinize sunarız.

Ek dosya için tıklayınız... İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ