Haziran 15, 2021

E FATURAYA GEÇİŞ İŞLEMLERİ HK

Sayın Üyemiz,

Bilindiği gibi, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 9 Şubat 2021 tarihli ve 31390 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 509)' nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sıra No: 526) gereğince;

Eczanelerimizin 01.07.2021 tarihinden itibaren, Sosyal Güvenlik Kurumu’na fatura düzenleyebilmeleri için e-fatura uygulamasına geçmek zorunda olduğu bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Odamız tarafından yapılan görüşmeler sonucunda, Kolaysoft ile anlaşma sağlanmış olup; E-Faturaya geçiş işlemlerine ilişkin detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

51. BÖLGE ADIYAMAN ECZACI ODASI

ODAMIZ ÜYELERİNİN DİKKATİNE!

TEB ve Kolaysoft Teknoloji İşbirliği ile her eczacımıza (Mevcut Kolaysoft kullanıcıları dahil) 1.000 kontör ücretsiz olarak verilecektir.

Odamız her eczacımız (Mevcut Kolaysoft kullanıcıları dahil ) için 2.000 kontör hediye edecektir.

Aktivasyon ücretsizdir.

2021-2022 yılı e-defter gönderim ve saklama ücretsizdir.

17 Haziran 2021 tarihinde Kolaysoft Çağrı Merkezinden aktivasyon için Odamız Üyesi Eczane Eczacılarımızı arayacaklardır. E-imzanızın mutlaka hazır olması, gerekmektedir.E fatura işleminde e fatura ilgilenen eczacının veya e fatura kesme iyi bilen eczane çalışanının hazır bulunması gerekir.

Çağrı Merkezi: 0850 259 98 08

E-FATURA BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…https://www.eczacikartfatura.com/eczacikart-home